Privaatsustingimused

 

Veebipoe www.metallsisustus.ee isikuandmete vastutav töötleja on Etak OÜ (registrikood 12478741) asukohaga Vääna 11/2-16 Tallinn Eesti, e-kiri info@metallsisustus.ee. Etak OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Montonio Finance UAB-le.

Milliseid isikuandmeid töödeldakse:

  • nimi, telefoninumber ja e-posti aadress
  • kauba kohaletoimetamise aadress
  • pangakonto number
  • kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu)
  • klienditoe andmed

Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse

  • Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks.
  • Ostuajaloo andmeid (ostu kuup√§ev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste √ľlevaate koostamiseks ning kliendieelistuste anal√ľ√ľsimiseks.
  • Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.
  • Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, t√∂√∂deldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid k√ľsimusi (klienditugi).
  • Veebipoe kasutaja IP-aadressi v√Ķi teisi v√Ķrguidentifikaatoreid t√∂√∂deldakse veebipoe kui info√ľhiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

√ēiguslik alus

  • Isikuandmete t√∂√∂tlemine toimub kliendiga s√Ķlmitud lepingu t√§itmise eesm√§rgil.
  • Isikuandmete t√∂√∂tlemine toimub juriidilise kohustuse t√§itmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).

Vastuv√Ķtjad, kellele isikuandmed edastatakse

  • Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks.
  • Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress.
  • Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmed teenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks.
  • Isikuandmeid v√Ķidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoe funktsionaalsuse v√Ķi andmemajutuse tagamiseks.

Turvalisus ja andmetele ligipääs

  • Isikuandmeid hoitakse serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi v√Ķi Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid v√Ķidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettev√Ķtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga.
  • Juurdep√§√§s isikuandmetele on veebipoe t√∂√∂tajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi k√ľsimusi ning osutada klienditoe teenust.
  • Veebipood rakendab asjakohaseid f√ľ√ľsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku v√Ķi ebaseadusliku h√§vitamise, kaotsimineku, muutmise v√Ķi loata juurdep√§√§su ja avalikustamise eest.
  • Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud t√∂√∂tlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud t√∂√∂tlejatega s√Ķlmitud lepingute alusel. Volitatud t√∂√∂tlejaid on kohustatud tagama isikuandmete t√∂√∂tlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

Isikuandmetega tutvumine ja parandamine

  • Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klinditoe vahendusel.

N√Ķusoleku tagasiv√Ķtmine

  • Kui isikundmete t√∂√∂tlemine toimub kliendi n√Ķusoleku alusel, siis on kliendil √Ķigus n√Ķusolek tagasi v√Ķtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

Säilitamine

  • Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja s√§ilitada raamatupidamise jaoks v√Ķi tarbijavaidluste lahendamiseks.
  • Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis s√§ilitatakse ostuajalugu kolm aastat.
  • Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral s√§ilitatakse isikuandmed kuni n√Ķude t√§itmiseni v√Ķi aegumist√§htaja l√Ķpuni.
  • Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed s√§ilitatakse seitse aastat.

Kustutamine

  • Isikuandmete kustutamiseks tuleb v√Ķtta √ľhendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning t√§psustakse andmete kustutamise perioodi.

√úlekandmine

  • E-posti teel esitatud isikuandmete √ľlekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad √ľlekandmisele.

Otseturustusteated

  • E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava n√Ķusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide v√Ķi v√Ķtta √ľhendust klienditoega.
  • Kui isikuandmeid t√∂√∂deldakse otseturunduse eesm√§rgil (profileerimine), on kliendil √Ķigus oma isikuandmete nii algse kui ka edasise t√∂√∂tlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianal√ľ√ľsi tegemise suhtes igal ajal vastuv√§iteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel (vastav teave tuleb esitada selgelt ja eraldi igasugusest muust teabest).

Vaidluste lahendamine

  • Isikuandmete t√∂√∂tlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (info@metallsisustus.ee). J√§relevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee)